top of page

Випускний 2021 року

изображение_viber_2021-05-31_10-07-56_ed
IMG_20210529_133641_edited.jpg
IMG_20210529_131106_edited.jpg
IMG_20210529_140908_edited.jpg
IMG_20210529_135055_edited.jpg

  До Дня Захисту дітей  Знам’янська дитяча музична школа ім. М.В. Лисенка провела творчий захід «Музика мого дитинства», який відбувся 29 травня 2021 року.  Він об’єднав  у собі  звіт творчих колективів школи  та урочистості  пов’язані з випуском 2021 року.   В цьому році 18  вихованців школи подолали учбові перегони, склали випускні іспити,  успішно підійшли до свого фінального акорду та отримали свідоцтва про закінчення позашкільного спеціалізованого мистецького закладу. 13 учнів були нагороджені  грамотами за якісне виконання випускної програми та активну участь у творчому житті школи.  З вітальними словами до випускників звернулися начальник відділу культури і туризму  Бабаєва Світлана Миколаївна та директор школи Івасенко Сергій Володимирович. У концертній програмі прийняли участь творчі колективи школи: оркестр народних інструментів (керівник Булах Р.В., концертмейстер Тихонюк О.В.),ансамбль баяністів та акордеоністів (керівник Шамаль Г.В.), ансамбль скрипалів (керівник Яблуновська Н.А., концертмейстер Коваленко Є.В.), ансамбль духових інструментів (керівник Ярмиш В.І., концертмейстер Бодня Н.А.), вокальний ансамбль (керівник Малініна Д.О., концертмейстер Черепанова Г.В.), вокальна група старшого хору (керівник Потапчук Л.Я., концертмейстер Черепанова Г.В.), Почхуа Єгор (акордеон, викладач Шеремет С.М.). Ведучі заходу: завідуюча вокально-хоровим відділом Малініна Діна Олексіївна та учні  Валько Вероніка та Курись Анна створювали святковий настрій. А випускники присвятили всім присутнім свій  останній шкільний  концерт. На завершення дійства на подвір’ї школи випускники прикрасили калину емблемами музичної школи з побажаннями наступним поколінням.   Щасливої вам дороги випускники! Пронесіть через життя любов до мистецтва – вічного і неповторного! 

IMG_20210529_131519_edited.jpg
изображение_viber_2021-05-31_09-49-14_ed
IMG_20210529_133736_edited.jpg
IMG_20210529_141240_edited.jpg
IMG_20210529_134610_edited.jpg
IMG_20210529_133135_edited.jpg
посвята 4.jpg

Посвята в юні музиканти

посвята 2.jpg
посвята 6.jpg

22  травня  2021 року  в  Знам’янській  дитячій музичній школі  ім. М.В. Лисенка  відбувся захід для  першокласників урочиста «Посвята в юні музиканти». Справжнє свято музики було влаштовано для 33 хлопчиків та дівчаток, які з цього навчального року вирішили поринути у чарівний світ музики.

 Більшість з  дітей, переступаючи поріг  школи, нічого не знають про музику, інструменти, музичну грамоту. Та жага до знань, пізнання нового, незвіданого  приводить їх до нашого закладу.  Протягом усього учбового року, в умовах змішаного навчання, весь колектив школи   готувався  до проведення   незабутнього дійства  посвяти. Цього дня первачки  вперше публічно виступали, демонстрували свої  навички в оволодінні інструментами, виконували вокальні твори.  Крім того учні – новачки мали змогу взяти участь у ігровій програмі, де  виявляли свої музичні здібності та набуті знання з музичної грамоти та сольфеджіо. Дуже уважно юні музиканти слухали виступи вже досвідчених учнів школи, які демонстрували свої  досягнення у  грі на музичних інструментах: скрипка (Репетило Вєра), фортепіано (Минько Неоніла, Акіменко Улляна),акордеон (Почхуа Єгор), вокальних ансамблів школи та викладача Бодні Н.А.   Діти мали можливість побачити, як віртуозно вони зможуть володіти тими чи іншими музичними інструментами, якщо будуть сумлінно та наполегливо працювати під керівництвом досвідчених викладачів. На святі була присутня начальник відділу культури і туризму Бабаєва С.М.  Разом з директором школи   Івасенком С.В., Світлана Миколаївна   привітала юних музикантів з їх першим публічним виступом. А на згадку про цей день всі учні отримали учнівські квитки,  нотні зошити та значки з емблемою музичної школи.  Захід відбувся за підтримки відділу культури і туризму та з дотриманням  усіх карантинних вимог. Святковий настрій створювали: викладаач фортепіанного відділу Моторна О.В., завідуючі відділами Малініна Д.О. та. Булах Р.В.

Свято вдалося на славу.  Батьки отримали справжнє задоволення від виступу  своїх дітей та теплої домашньої атмосфери заходу.. А викладачі вірять в те, що незабаром починаючі юні музиканти стануть повноправними учасниками різноманітних концертів школи. Вони вже зараз почувають себе артистами!   Хочеться побажати всім первачкам  наполегливості в здійсненні їх мрій! Нехай завжди лунає радісний сміх та зростають  маленькі зірочки  нашого міста!

посвята 5.jpg
посвята 1.jpg
посвята 3.jpg

 Учні Знам’янської  дитячої музичної школи ім. М.В. Лисенка продовжують штурмувати  музичні олімпи та знову в числі Лауреатів! Прийшли нагороди від журі Міжнародного багатожанрового фестивалю – конкурсу «Співограй» (дистанційний формат),  який проходив   17-18 квітня 2021 року  в місті Кропивницький. Вітаємо з прекрасними результатами вихованців та їх наставників:  Гран –прі конкурсу  отримав ансамбль домристів (керівник  Раїса Булах, концертмейстер  Олена Тихонюк); Лауреатами І ступеню стали:  Минько Неоніла (фортепіано,викладач  Ірина Бодня); Репетило Вєра, Стриженко Лариса, Верхнянська Діана (сольний спів, викладач  Діна Малініна, концертмейстер Черепанова); Курись  Анна (сольний спів, викладач Людмила Потапчук,концертмейстер Надія Бодня); тріо баяністів та акордеоністів(керівник Ганна Шамаль). Дипломом ІІ ступеню нагороджені Репетило Вєра (скрипка, викладач Наталія Яблуновська,концертмейстер Євгенія Коваленко); Кулик Діана (фортепіано, викладач Надія Бодня).Пишаємося нашими зірочками та бажаємо їм натхнення та подальших перемог!

MyCollages-3_edited.jpg
Домристи_edited.jpg
MyCollages-1_edited.jpg

Міжнародний багатожанровий фестиваль "Співограй"

Відкриваємо юні таланти

Арсений фото_edited.jpg
Тригубенко фото_edited.jpg
Вєра фото_edited.jpg

     05 травня 2021 року Знам’янська  дитяча музична школа ім. М.В. Лисенка провела  щорічний творчий захід – конкурс серед учнів 1-2 класів «Відкриваємо юні таланти», який відбувся в дистанційному форматі.  Це змагання було започатковано для виявлення найбільш обдарованих та перспективних учнів закладу, розкриття кожної дитини, як  багатогранної особистості та підвищення інтересу до музичного мистецтва. На розгляд  журі було представлено 37 конкурсних виступів всіх бажаючих у  дев’яти номінаціях.  За рішення журі три  найяскравіші  виступи були відмічені найвищою відзнакою конкурсу Гран –Прі.  Тож вітаємо з відмінним результатом Тригубенко Анастасію (2 клас, фортепіано, викладач Ірина Бодня), Репетило Вєру (скрипка, 2 клас, викладач  Наталія Яблуновська, концертмейстер Євгенія Коваленко), Потапчук Арсенія (домра, викладач  Раїса Булах, концертмейстер Олена Тихонюк).  Серед найкращих в своїх номінаціях, Лаурети  І ступеню:   Соломченко Ольга   (1 клас,фортепіано, викладач Євгенія Коваленко),  Кравцова Аліса  (2 клас,фортепіано викладач Наталія Гурська),  Амброс Іван (1 клас, сопілка, викладач Сергій Івасенко, концертмейстер Євгенія Коваленко), Губич Анастасія( 2 клас,сопілка, викладач Сергій Івасенко, концертмейстер Євгенія Коваленко), Стриженко Лариса(1 клас, гітара, викладач  Раїса Булах),Кондратенко Єгор (2клас, баян, викладач Ганна Шамаль), Лемич Дмитро (1 клас, саксофон, викладач Володимир Ярмиш, концертмейстер Надія Бодня).     

Вітаємо переможців конкурсу «Відкриваємо юні таланти»!

Вітаємо лауреата ІІ ступеню Всеукраїнського конкурсу "Черкаські сурмачі"!

Маємо ще одну  перемогу в скарбничку досягнень юних музикантів Знам’янської ДМШ ім. М.В. Лисенка. 10 -11 квітня 2021 року в місті Черкаси  проходив Всеукраїнський конкурс виконавців на духових та ударних інструментах «Черкаські сурмачі». Долучився до цього змагання і учень  4-го класу по фаху сопілки Пашко Макар (викладач Сергій Івасенко, концертмейстер Євгенія Коваленко). В номінації народні інструменти, вікова категорія від 10 до 12 років, учень виборов ІІ місце.  Щойно  отримали  нагороди: диплом та медаль  Лауреата ІІ ступеню.  Колектив школи вітає учня та його наставників  з високим досягненням!  Бажаємо нових творчих досягнень!

Пашко М_edited.jpg
Почхуа Є_edited.jpg

Переможець Міжнародного конкурсу  "Арт-Домінінта"

З 04 по 18 квітня 2021 року  в місті Харків проходив IX Міжнародний конкурс виконавців на народних інструментах «Арт-Домінанта» ,  дистанційний формат. Кожного сезону це престижне змагання збирає багато талановитих виконавців з різних куточків світу. Журі конкурсу також високопрофесійне та фахове.  Цього року  до його складу увійшли   музиканти та педагоги зі Швеції,України, Угорщини, Латвії, Молдови, Білорусії, Канади. Представляв наше місто на конкурсі  неодноразовий лауреат різноманітних змагань,учень Знам’янської  ДМШ ім. М.В. Лисенка  по фаху акордеон  Почхуа Єгор.(викладач  Світлана Шеремет). За результатами  конкурсних перегонів та оцінкою журі, учень став Лауреатом ІІ ступеня. Щиро радіємо та вітаємо учня та його викладача з вагомим результатом. Бажаємо не зупинятися на досягнутому та наполегливо йти до своєї мети!

Результати  участі  вихованців  школи  в  обласному конкурсі  виконавської  майстерності  "Паросток"

переможці 2_edited.jpg
переможці 1_edited.jpg

Обласний  конкурс  виконавської майстерності «Паросток» серед учнів мистецьких закладів Кіровоградської області в цьому роціі змінив свій формат, перейшовши на дистанційну форму проведення. Вихованці Знам’янської ДМШ ім. М. В. Лисенка завжди охоче приймають участь у  престижному змаганні, не відмовились і цього року. Конкурс проходив з 22 по 29 березня 2021 року. І ось нарешті учасники дочекались на свої результати. Учні  школи  були представлені  в трьох номінаціях, показавши відмінні результати.  Дипломом І ступеня був відзначений  ансамбль домристів (керівник Раїса Булах, концертмейстер Олена  Тихонюк);   Диплом ІІ ступеню отримав ансамбль духових інструментів (керівник Володимир Ярмиш , концертмейстер Надія Бодня); Дипломом ІІІ ступеню відзначили тріо баяністів та акордеоністів у складі: Зубарєва Івана,  Кондратенка Єгора та Фасій Софії (керівник Ганна Шамаль).   В номінації «вокально-хорове виконання»  маємо такі результати: Репетило Вєра – І місце, Стриженко Лариса – ІІ місце, Верхнянська Діана – ІІ місце(викладач Діна Малініна  концертмейстер Ганна Черепанова);  Курись Анна – І місце   (викладач Людмила  Потапчук   концертмейстер Надія Бодня);   Білоголова Поліна –ІІІ місце, Рябова Дарія –ІІІ місце (викладач Алла Гумененко концертмейстер Ганна Черепанова ).  Щиро вітаємо з перемогою та бажаємо нових звершень!

Вєра 1_edited.jpg
Вєра 2_edited.jpg

Вітаємо юну скрипальку!

Дистанційна робота не перешкода для творчих та цілеспрямованих учнів. Завдяки сучасним технологіям з’являються нові можливості для демонстрації своїх талантів. Так юні музиканти можуть розширити географію своїх виступів на конкурсах та фестивалях, щоб позмагатися з виконавцями інших регіонів.   Для того, щоб прийняти участь у дистанційному  заході немає потреби у особистій присутності.  Свою майстерність можна продемонструвати через відеозаписи, надавши їх на розгляд журі. Хочемо поділитися радісною новиною! Ще одна зірочка, учениця 2 –го класу Знам’янської ДМШ ім.. М.В. Лисенка, юна  скрипалька Репетило Вєра  отримала визнання журі двох конкурсів! За результатами змагань маємо такі результати :Лауреат I  ступеню  IX Міжнародного конкурсу «Подільський Водограй» м. Вінниця  та Лауреат І ступеню  Всеукраїнського фестивалю –конкурсу інструментального виконавства «Златограй» м. Миколаїв. Вітаємо ученицю  та її наставників Наталію Яблуновську   та Євгенію Коваленко  з перемогою!

прослух 4.jpg
прослухов 1_edited.jpg

Прослуховування випускників

Наближається до завершення навчальний рік  та пора випускних іспитів.  Знам’янську  ДМШ ім. М.В. Лисенка  цього року закінчує 18 учнів. Завжди у квітні місяці, відповідно  до плану роботи школи, проходять традиційні прослуховування випускників на визначення їх готовності  до фінального акорду. У зв’язку з переходом з 05 квітня 2021 року позашкільних закладів освіти  на дистанційну форму навчання, контрольний захід було перенесено в он-лайн  формат. Учні,їх викладачі , завідуючі відділами та дирекція школи зустрічалися на платформах ZOOM та DUO. Випускникам надані рекомендації  та побажання для покращення виконання їх випускних програм.Чекаємо на відмінні результати  на завершальних виступах. Незважаючи на карантинні обмеження, викладачі школи пристосувались до змішаного навчання, учбовий процес триває.

прослухов 2_edited.jpg
прослух 3_edited.jpg

Вітаємо наших переможців!

received_451518556302848_edited.jpg
received_196868608532548_edited.jpg
IMG-192f23f7ddee80e591d0df2c55beb383-V_e

     Творче життя викладачів та учнів Знам’янської  дитячої музичної школи ім. М.В. Лисенка неможливе без участі в різноманітних заходах та змаганнях. Нажаль життя вносить свої корективи. Коли долучитися до конкурсу неможливо, учні штурмують музичні олімпи дистанційно. Отже дочекались на свої нагороди:                                                                                                               

         - оркестр народних інструментів - Лауреат  І ступеню, Всеукраїнського дистанційного багатожанрового конкурсу «Битва жанрів ІІ», м. Київ, керівник  Раїса Булах, концертмейстер та аранжувальник  Олена Тихонюк;                                                                                                                

     - Почхуа Єгор (акордеон) – Лауреат І ступеню XXVI Всеукраїнського фестивалю – конкурсу виконавців на народних музичних  інструментах «Провесінь» м. Кропивницький та Міжнародного багатожанрового фестивалю – конкурсу «Universe Mega Fest» м. Дніпро, клас викладача  Світлани Шеремет;                                                                                                         

    - Макарова  Олена (фортепіано) – Дипломант V  професійного конкурсу учнівського та студентського музичного мистецтва «Чарівний камертон» м. Дніпро, клас викладача Наталії Гурської.

 

        Перемоги учнів  Знам’янської  дитячої музичної школи ім. М.В. Лисенка ще раз підтверджують, що талант та прагнення творити і працювати не залежить від обставин та ситуацій! Колектив школи щиро вітає учнів та їх викладачів, бажає не зупинятися на досягнутих результатах та підкорювати нові творчі вершини!

У Кропивницькому завершив роботу Всеукраїнський фестиваль - конкурс вокального мистецтва "Голос серця", який проходив в онлайн-режимі. Цьогоріч у конкурсі взяла участь рекордна кількість талановитих співаків. 93 учасника з Києва, Львова, Харкова, Дніпра, Херсону, Кривого Рогу, Чернігова, Черкас, Вінниці, Кропивницького, Кам’янця-Подільського та інших міст відправили свої відеозаписи і заявки. Високопрофесійне журі, під головуванням народної артистки України, доцента кафедри сольного співу Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського, лауреата Національної премії ім. Т.Г. Шевченка Лідії Забілястої., вчора 14 грудня оголосило результати творчого змагання. Учні вокально –хорового відділу Знам’янської ДМШ ім. М,В, Лисенка також в числі лауреатів та учасників конкурсу. Тож вітаємо з досягнутими успіхами нашим вокалістів та їх наставників: ІІІ вікова категорія - Диплом ІІ ступеня отримала Курись Анна (викладач Потапчук Л.Я., концертмейстер Бодня Н.А.); ІІ вікова категорія – Диплом ІІІ ступеня у Стриженко Лариси (викладач Малініна Д.О.,концертмейстер Черепанова Г.В.). та дебютантку конкурсу у І віковій категорії Репетило Вєру – Диплом за участь. Нових Вам творчих звершень!!!

131459182_3716260601766582_5356409127359
131732562_3716260258433283_6601631777441
131296628_3716260968433212_4760761206696
S01119-163102(1)_edited.jpg
IMG-c85a2c67cfbf3f5d87b1fa0519c78a0f-V_e
IMG-35a4bc4fc7ab67609c7ddf6e0ef0f651-V_e

Вітаємо переможців конкурсів!

      Місяць листопад  - це пора творчих змагань для учнів Знам’янської  дитячої музичної школи ім. М.В. Лисенка. Не дивлячись на виклики карантинних обмежень, юні виконавці наполегливо навчаються, готуються до конкурсів  та стають переможцями. 15 листопада 2020року в місті Івано – Франківську   відбувся ІІІ Всеукраїнський конкурс – фестиваль «Український АРТ клондайк» дистанційний формат. За результатами змагань найвищу нагороду конкурсу Гран _ Прі здобув  учень 6 – го класу, юний акордеоніст Почхуа Єгор (викладач Шеремет С.М.).                                                                

       14-15 листопада 2020 року на базі мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка   відбувся VIІ  Міжнародний  фестиваль-конкурс «Сходинки до майстерності».  Дев’ять учасників школи надали на розгляд журі  відеозаписи своїх конкурсних виступів у номінаціях: «Виконавець – інструменталіст» та «виконавець - вокаліст». Тож вітаємо учнів школи та їх наставників з успішними виступами: Федореця Кирила (домра) – І місце(викладач Булах Р.В., концертмейстер Тихонюк О.В.); Тригубенко Анастасію (фортепіано) – ІІ місце ( викладач Бодня І.М.); Крижановську Альону (фортепіано) – ІІ місце ( викладач Бодня І.М.); Потапчук Ксенію  (фортепіано) – ІІ місце ( викладач Бодня І.М.); Курій Аліну (фортепіано) – ІІ місце ( викладач Бодня І.М.);Репетило Вєра – І місце (скрипка) (викладач Яблуновська Н.А., концертмейстер Коваленко Є.В.); Потапчука Арсенія – ІІ місце (сольний спів) (викладач Гумененко А.А.,концертмейстер  Черепанова Г.В.);Лемича Антона – ІІ місце (сольний спів) (викладач Потапчук Л.Я., концертмейстер Бодня Н.А.);Костіна Івана – ІІІ місце (фортепіано) (викладач Бодня Н.А.).   Бажаємо  всім  Лауреатам і надалі розвивати свою творчу майстерність та рухатись до нових перемог!

IMG-068986a77d900a020cbc0117626f5371-V_e
IMG-b8e10c13e215ed06fa0464df67fdf95d-V_e
IMG-f8f169dad90e6fdb4409d0dc59bce08f-V_e
IMG-ea4028716c3475099874a97bd9e9468b-V_e
IMG-6394959ac01364ad4ead6ff16b0d1774-V_e
IMG_20201110_135117_edited.jpg
IMG_20201110_132137_edited.jpg
IMG_20201110_135019_edited.jpg

Всі мої  таланти 

    До Всеукраїнського Дня працівників культури у Знам’янській дитячій музичній школі ім. М. В. Лисенка  9 листопада 2020 року розпочав свою роботу традиційний фестиваль дитячої творчості «Всі мої таланти», який   вже в сьоме проводиться з метою всебічного  розкриття таланту   учнів закладу. Всі бажаючі учні та викладачі  школи могли презентувати свої вміння та захоплення різними видами мистецтва.  На протязі тижня працює виставка робіт юних майстрів:  вишивка, малюнки, ляльки - мотанки, вироби з бісеру, різноманітні прикраси. Більше 35 учасників прийняли участь у фестивалі  цього року. Свої чудові роботи надали для перегляду юні художниці: Репетило Вєра, Авдієнко Марина, Стриженко Лариса, Томило Дарина, Тригубенко Анастасія, Соломченко Ольга, брати Зубарєви Ілля та Тихін, Акіменко Уляна, Ткаченко Дарія; поробки: Минько Неоніла, Крижановська Альона, Ларіонова Софія,Білоголова Поліна, Таужнянський Олексій, Сурдул Єлизавета, Пожидаєва Ольга, Кравцова Аліса, викладачі Бодня Н.А. та Стриженко Н.Г. та інші вихованці школи  Завжди цей захід збирав переповнену глядацьку залу на гала – концерт, який в умовах карантинних обмежень провести неможливо. Але  сподіваємося, що в наступному році ми зможемо провести його в повному обсязі! Дуже приємно відкривати нові таланти наших вихованців,  бачити наскільки вони багатогранні та творчі! Успіхів їм у всіх їх починаннях!   
IMG_20201110_132223_edited.jpg
IMG_20201110_133123_edited.jpg
IMG_20201110_132949_edited.jpg
IMG_20201110_133356_070_edited.jpg
IMG_20201110_132813_edited.jpg
IMG_20201110_132155_edited.jpg
IMG_20201110_133348_818_edited.jpg
IMG_20201110_132311_edited.jpg

Осінь з музикою
 Кароля
 Шимановського

шимановский 2_edited.jpg
Шимановский_edited.jpg

У Кропивницькому з 02 по 11 жовтня проходив фестиваль "Осінь з музикою Кароля Шимановського: діалог культур і часів на малій батьківщині композитора".
ХVІII музичний фестиваль, що вже став традиційним, цьогоріч був присвячений 145-річчю від дня народження музиканта такомпозитора і відбувся за підтримки Українського Культурного Фонду.
Мистецький фестиваль імені Кароля Шимановського поєднав мистецтвом вісім українських сіл і міст Центральної України, де народився, бував, жив і творив класик польської музики ХХ століття Кароль Шимановський: Тимошівку, Вербівку, Кам’янку, Знам’янку, Петрове, Кропивницький, Черкаси, Київ.
Учасниками фестивалю 2020 стали: композиторка Алла Загайкевич, піаніст, композитор, музикознавець, лектор, письменник, фотограф Артем Ляхович, митець у сфері програмованого алгоритмічного аудіовізуального мистецтва V4W.ENKO, лауреати міжнародних конкурсів Ксенія Мороз і Аліна Романова, учасник міжнародних фестивалів фольклорний гурт "Млиночок" та інші.
Минулої п’ятниці в Знам’янській дитячій музичній школі ім. Лисенка в рамках цього фестивалю відбулася презентація колективної монографії «Шимановські, Блюменфельди Нейгаузи: музичні родини на перехресті культур. Представив цю роботу на розгляд викладачів директор Кропивницького музею музичної культури ім. К. Шимановського, художній керівник фестивалю Олександр Полячок. Чому саме Знам’янка? Дитинство та юність композитора пройшло на теренах Правобережної України, сьогоднішньої Черкащини та Кіровоградщини. Це, зокрема Тимошівка, поблизу Кам’янки, де народився композитор та Орлова Балка, тепер частина села Петрового під Знам’янкою. Тут народилася сестра Кароля, видатна співачка Станіслава Корвін – Шимановська, промайнуло кілька дитячих років майбутнього композитора. Тема « Кароль Шимановський і Україна» найбільш досліджена тема цієї монографії. На згадку про зустріч школа отримала монографію від співавтора з його автографом. В презентації взяли участь викладачі фортепіанного відділу Євгенія Коваленко та Наталія Гурська. У їх виконанні прозвучала Прелюдія №2 Кароля Шимановського.

шимановский 1_edited.jpg
шимановский 3_edited.jpg
P01002-160949_edited.jpg
P01002-170623_edited.jpg
P01002-165107_edited.jpg
P01002-165018_edited.jpg
P01002-122336_edited.jpg

День вчителя 2020

     Перша неділя жовтня щедра на свята,  міжнародні: День музики, День людей похилого віку, День ветерана  та День вчителя, які  минулої п’ятниці  учні та  викладачі музичної школи імені М.В. Лисенка відзначили святковим концертом. Захід  відбувався в умовах адаптивного карантину, з дотримання всіх санітарних норм. Юні виконавці вітали своїх  улюблених викладачів музичними дарунками. З найщирішими словами  вдячності та найкращими побажаннями  до  вчителів звернулися директор школи Івасенко Сергій Володимирович  та начальник відділу культури і туризму Бабаєва Світлана Миколаївна.

Свято відбулося,  і діти, і вчителі дуже сумували за відсутністю живого   спілкуванням, за теплою   атмосферою залу, за оплесками, за неперевершеними емоціями. Настрій заходу створювала викладач музично теоретичних дисциплін  Потапчук Людмила Яківна. В програмі концерту звучали твори сучасних композиторів та композиторів класиків, обробки українських народних пісень у виконанні учнів та викладачів  школи:  Репетило Вєри (скрипка),  Максименко Єлизавети (сопілка), Почхуа Єгора (акордеон),  Десятнікової Анастасії (акордеон), Ананьєва Андрія (гітара), Татарченка Олександра                (саксофон), Минько Неоніли (сольний спів), Стриженко Лариси (сольний спів), фортепіанних дуетів викладачів у складі Бодні Н.А. та Бодні І.М. ;  Коваленко Є,  В.   та  Гурської Н. Г.  Приємним сюрпризом став музичний подарунок від молодого викладача  школи Моторної Ольги Володимирівни. У її виконанні прозвучав романс А. Аляб’єва «Я вас любил».

  Кожного року з цієї нагоди колектив запрошує на свято  колег, які знаходяться на заслуженому відпочинку. Це –  ветерани школи:  Шульга Лариса Петрівна, Мельниченко Євдокія Павлівна, Борисова Валентина Степанівна, Приходько Валентина Вікторівна, Голубова Надія Валентинівна та Пахомова Лариса Михайлівна. Але цього року було прийнято рішення відвідати та привітати  їх вдома. Вітали ветеранів квітами та солодощами.

P01002-164049_edited.jpg
P01002-161055_edited.jpg
P01002-165432_edited.jpg
Копия P01002-164731_edited.jpg
P01002-164559_edited.jpg
P01002-165653_edited.jpg
bottom of page